Onthoud mij:

Laatste nieuws

De Nederlek Regatta is een serie (avond-) zeilwedstrijden voor de zeilers van Nederlek (Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek).

Volg het laatste nieuws over de Nederlek Regatta verzorgd door Hans van Gent via http://www.nederlekregatta.blogspot.nl/. Wilt u informatie of contact over de Nederlek Regatta mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel 06-3890.7333 of meld u aan voor de nieuwsbrief.

 

Het meest recente nieuws leest u hieronder: 

 

Te koop: KEK , een Flanagan 23 (J70 en Melges 24, look a like)


Onze snelle en zeer sportieve zeiljachtje is te koop. De "KEK" is 7,10 meter lang, 2,30 meter breed en steekt 1,64 meter diep. Zij is gebouwd in hout-epoxy en weegt ongeveer 900 kilo. De bulb onder aan de kiel weegt al gauw 300 kilo. Met een boegspriet van ong. 80 cm en een gennaker van 31 m2, een grootzeil van 18,7 m2 (met 1 rif) en een fok van 9,5 m2, weet je dat dit een zeer snelle zeilboot is. De zeilen zijn van Off Shore racing, 6.11 Oz. warp-drive dacron van Sailselect en zijn tri-radiaal genaaid; het grootzeil inclusief losse broek en cunningham. Door de 4 lieren is de KEK zeer goed in de hand te houden.
De KEK heeft veel gelijkenis in romp en tuigage met een J70 (heeft minder zeil) en een Melges 24 (is iets groter). Zeer snelle zeilers die vele malen duurder zijn.

Door zijn grote kuip en volop trimmogelijkheden, kan KEK heel sportief gezeild worden. Door het diep stekende roer stuurt de KEK zeer scherp en makkelijk. Het plezier van zo'n snelle zeilboot is ongekend. Bouwjaar is 1996 en KEK is geheel opgeknapt in 2013 en 2014. De lichte en sterke romp zorgt er voor dat de snelheden ongekend kunnen zijn, planeren is easy.

De ligplaats is krimpen aan de Lek.
Vraagprijs is Eur 14.900,-.
Prijs is exclusief buitenbord motor.
Contact kan opgenomen worden met:
Hans van Gent
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
mobiel: 06-3890.7333